Image
(strategische) advisering, (procesrechtelijke) bijstand en begeleiding op het gebied van het arbeidsrecht en algemeen civiel recht.
 

 TEAM


Image

mr. Jeannette W. Stam

“Kennis is nog geen wijsheid.“
Arthur Schopenhauer

Kenmerkend voor de wijze van werken van Jeannette Stam is haar scherp analytische vermogen, directe aanpak en - ongelofelijk maar waar - altijd goede humeur. Onderhandelen is haar tweede natuur. Jeannette heeft zowel vennootschapsrechtelijk als arbeidsrechtelijk een grote dosis kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als ook de advocatuur. Door deze kennis en ervaring zijn zaken die betrekking hebben op deze twee rechtsgebieden, als ook zaken op het snijvlak hiervan, bij Jeannette in goede handen.

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Algemeen civiel recht

Lid van:
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o., EELA (European Employment Law Association)


Image

mr. Renate H. Stam

"Sometimes your best is not good enough, sometimes you have to do what is required!"
Winston Churchill

Renate heeft een sterke persoonlijkheid, die samen met grote vakkennis, flair en oprechte interesse in de cliënt de elementen vormen voor een optimale zaakbehandeling. Daarnaast is zij een strateeg pur sang en komt haar ruime bestuurlijke ervaring in veel zaken goed van pas. Renate heeft 27 jaar ervaring in het arbeidsrecht en doceert regelmatig Arbeidsrecht. Verder is zij gespecialiseerd in het automatiseringsrecht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij veel ICT cliënten bijstaat. En als meerwaarde heeft Renate een schaterlach die zelfs opponenten doet ontdooien.

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Algemeen civiel recht

Lid van:
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o., Raad van Toezicht van het Kadaster


Image

mr. Sascha I. Janssen

“In het midden van de moeilijkheid ligt de kans.”
Albert Einstein

Sascha Janssen heeft een ‘broertje dood’ aan (zogenaamde) status en belangrijkdoenerij. Mensen met een dosis zelfspot zijn dan ook bij haar aan het goede adres. Sascha beschikt over kwaliteiten die een advocaat behoort te hebben: een scherp analytisch vermogen gecombineerd met praktisch inzicht en een flinke dosis mensenkennis. Kenmerkend voor haar is dat zij niet achter haar klant maar vóór haar klant staat. Haar rappe tong wordt bovendien aangevuld met bevlogenheid en groot gevoel voor humor.

In 2006 heeft Sascha de Postacademische Specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. In 2022 heeft zij bij het ADR Instituut de Postacademische opleiding tot Legal Mediation afgerond. In 2023 heeft zij de opleiding tot Vertrouwenspersoon afgerond.

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht en Wet DBA (de zzp'er), Algemeen civiel recht

Lid van: Nederlandse Orde van Advocaten, Mediatorsfederatie Nederland, Nederlandse Vereniging van mediation Advocaten, Vereniging  Arbeidsrechtadvocaten Midden-Nederland, Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland


Image

mr. Wouter J. Moll

“There are three ways of doing things around here: the right way, the wrong way and the way that I do it.”
Robert De Niro (Casino)

Wouter doet zijn werk met passie en empathie. De kracht van Wouter ligt in zijn oprechte interesse, ingegeven door een flinke dosis nieuwsgierigheid. Hij streeft naar een pragmatische aanpak: eerlijk, direct en betrokken. Humor ziet hij als zijn meest simpele, maar doeltreffendste wapen. Wouter is niet snel geneigd op te geven, noch in zijn werk noch op sportief gebied.
Wouter studeerde aan de Universiteit Utrecht en voltooide zowel de masters Notarieel recht (2013) als Privaatrecht (2014). Na bestudering van het Nederlands huwelijksvermogensrecht en aansprakelijkheidskwesties in het arbeidsrecht, richtte hij zijn pijlen op de praktijk. Zo deed hij ervaring op bij een rechtswinkel, liep hij stages bij enkele (internationale) advocatenkantoren en startte hierna zijn carrière in Amsterdam. Sinds april 2017 versterkt Wouter het team van JENS.

In 2019 heeft Wouter de Postacademische Specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden (cum laude) afgerond. In 2022 voltooide hij eveneens aan de Universiteit Leiden de Postacademische Specialisatieopleiding Contracteren (cum laude).

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht en Algemeen Civielrecht (contractenrecht)

Image

mr. Sander B. de Groot

“Whatever you are, be a good one.”
William Makepeace Thackeray

De karakteriserende werkwijze van Sander ligt in lijn met het welbekende Rotterdamse adagium: “niet lullen maar poetsen”. Door zijn brede interesse en zijn neiging zich volledig in een zaak vast te bijten, is Sander nauw betrokken bij zijn werk en gaat hij voor het best mogelijke resultaat.

Sander studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij na het behalen van zijn bachelor voorzitter is geweest van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam. Zijn interesse ging tijdens de bachelorfase al uit naar het arbeidsrecht, waar hij in 2019 zijn mastertitel in behaalde. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende kantoren. Na zijn afstuderen werkte Sander als arbeidsrechtjurist bij een groot accountantskantoor. In 2020 keerde Sander terug naar JENS, waar hij gedurende zijn studie al had meegedraaid in de praktijk en waar hij zijn carrière dolgraag wilde voortzetten.

Rechtsgebieden: Arbeidsrecht


Natasja van der Steen

Juridisch secretaresse

Kelly Kaspers

Juridisch secretaresse