Image
(strategische) advisering, (procesrechtelijke) bijstand en begeleiding op het gebied van het arbeidsrecht, pensioenrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht.
 

 TEAM


mr. Jeannette W. Stam

“Kennis is nog geen wijsheid.“
Arthur Schopenhauer

Kenmerkend voor de wijze van werken van Jeannette Stam is haar scherp analytische vermogen, directe aanpak en – ongelofelijk maar waar – altijd goede humeur. Onderhandelen is haar tweede natuur. Jeannette heeft zowel vennootschapsrechtelijk als arbeidsrechtelijk een grote dosis kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als ook de advocatuur. Door deze kennis en ervaring zijn zaken die betrekking hebben op deze twee rechtsgebieden, als ook zaken op het snijvlak hiervan, bij Jeannette in goede handen.

Rechtsgebieden:
Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht
Verbintenissenrecht

Lid van:
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o.
EELA (European Employment Law Association)

mr. Renate H. Stam

“Sometimes your best is not good enough, sometimes you have to do what is required!”

Renate heeft een sterke persoonlijkheid, die samen met grote vakkennis, flair en oprechte interesse in de cliënt de elementen vormen voor een optimale zaakbehandeling. Daarnaast is zij een strateeg pur sang en komt haar ruime bestuurlijke ervaring in veel zaken goed van pas. Renate heeft 27 jaar ervaring in het arbeidsrecht en doceert regelmatig Arbeidsrecht. Verder is zij gespecialiseerd in het automatiseringsrecht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij veel ICT cliënten bijstaat. En als meerwaarde heeft Renate een schaterlach die zelfs opponenten doet ontdooien.

Rechtsgebieden:
Arbeidsrecht
Ambtenarenrecht
Ondernemingsrecht
Automatiseringsrecht

Lid van:
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o.
Raad van Toezicht van het Kadaster

mr. Sascha I. Janssen

“In het midden van de moeilijkheid ligt de kans.”
Albert Einstein

Sascha Janssen heeft een ‘broertje dood’ aan (zogenaamde) status en belangrijkdoenerij. Mensen met een dosis zelfspot zijn dan ook bij haar aan het goede adres. Sascha beschikt over kwaliteiten die een advocaat behoort te hebben: een scherp analytisch vermogen gecombineerd met praktisch inzicht en een flinke dosis mensenkennis. Kenmerkend voor haar is dat zij niet achter haar klant maar vóór haar klant staat. Haar rappe tong wordt bovendien aangevuld met bevlogenheid en groot gevoel voor humor.

Rechtsgebieden:
Arbeidsrecht en Wet DBA (de zzp’er)
Pensioenrecht
Verbintenissenrecht

Lid van:
Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Amsterdam e.o.
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland

mr. Wouter J. Moll

“There are three ways of doing things around here: the right way, the wrong way and the way that I do it.”
Robert De Niro (Casino)

Wouter doet zijn werk met passie en empathie. De kracht van Wouter ligt in zijn oprechte interesse, ingegeven door een flinke dosis nieuwsgierigheid. Hij streeft naar een pragmatische aanpak: eerlijk, direct en betrokken. Humor ziet hij als zijn meest simpele, maar doeltreffendste wapen. Wouter is niet snel geneigd op te geven, noch in zijn werk noch op sportief gebied.
Wouter studeerde aan de Universiteit Utrecht en voltooide zowel de masters Notarieel recht (2013) als Privaatrecht (2014). Na bestudering van het Nederlands huwelijksvermogensrecht en aansprakelijkheidskwesties in het arbeidsrecht, richtte hij zijn pijlen op de praktijk. Zo deed hij ervaring op bij een rechtswinkel, liep hij stages bij enkele (internationale) advocatenkantoren en startte hierna zijn carrière in Amsterdam. Sinds april 2017 versterkt Wouter het team van JENS.

Rechtsgebieden:
Arbeidsrecht
Verbintenissenrecht

mr. Kyra van Denken

“Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.”
Johan Cruijff

Bevlogen en vol enthousiasme duikt Kyra een dossier in. Ondanks haar lieflijke Brabantse accent, houdt Kyra niet van omwegen. Zij wil weten (en zeggen) waar het op staat. Haar liefde voor het arbeidsrecht is ontstaan bij de rechtbank, waar zij enige tijd werkzaam was als griffier. Door deze ervaring is Kyra goed in staat een zaak vanuit meerdere perspectieven te bekijken; vanuit de rechter en vanuit haar rol als advocaat. Het beste van deze twee werelden bundelt ze bij JENS.

Rechtsgebieden:
Arbeidsrecht
Verbintenissenrecht

Frank Smitshoek, Paralegal

“The only way to do great work is to love what you do”
Steve Jobs

Gewapend met een flinke dosis sociale vaardigheden en interesse voor het vak, ondersteunt Frank de advocaten van JENS in de praktijk.

Na het succesvol afronden van zijn twee masters Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Frank bij JENS beland. Zijn passies zijn onder andere Arbeidsrecht en duiken. Hij duikt dan ook graag in elke klus om alles uit te pluizen en hij gaat daarbij te werk onder het Rotterdamse motto: niet lullen, maar poetsen.

Rechtsgebieden:
Arbeidsrecht
Ondernemingsrecht

Natasja van der Steen

Juridisch secretaresse

Julie Morres

Juridisch secretaresse / Office manager