Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19

Sascha Janssen Arbeidsrecht, NIEUWS, Verbintenissenrecht Leave a Comment

Uitbreiding Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) regeling: óók ondernemers in de non-food, zoals winkeliers, kunnen vanaf vandaag, maandag 30 maart 2020, aanvragen doen en gebruik maken van de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS).

“De TOGS is specifiek bedoeld voor bedrijven die rechtstreeks worden getroffen door kabinetsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ondernemers kunnen per direct via de website van de RVO hun aanvraag doen voor deze compensatie. Hoort uw onderneming bij die sectoren die het meest zijn geraakt door de Kabinetsmaatregelen rond het coronavirus (COVID-19)? Lijdt u schade door de noodgedwongen sluiting, de inperking van bijeenkomsten en/of het negatieve reisadvies buitenland? Dan kunt u via de Beleidsregel tegemoetkoming ondernemers getroffen sectoren COVID-19 (TOGS) een eenmalige tegemoetkoming van € 4.000 ontvangen. “

Zie voor het aanvragen deze link:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/28/uitbreiding-togs-regeling-ook-ondernemers-in-de-non-food-kunnen-aanvragen

En hier kunt u vinden welke ondernemers gebruik kunnen maken van de TOGS-regeling. https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/tegemoetkoming-schade-covid-19


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *